Renault Nieuws & Media Center

Delen via

ABD winnaar verkiezing ‘Renault Dealer of the Year 2016’

Corporate
  • Friese Renault-dealer ABD al drie jaar de onbetwiste nummer 1
  • Autobedrijf Hans Jongerius maakt indrukwekkende sprong naar plek 2
  • Segerink & Wolbers en Oving gedeelde 3e plaats
  • AutoKievit runner-up en grootste stijger van 2016

Renault-dealer ABD, met vijf vestigingen in de provincie Friesland, is in 2016 voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf scoort structureel hoog op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score op vier van de zeven beoordelingscriteria. De scores op de overige criteria deden daar nauwelijks voor onder.

Lees verder

ABD Renault – al herhaaldelijk onderscheiden met de Global Quality Award voor de beste servicekwaliteit – stond heel 2016 soeverein bovenaan. ABD wist met 88,8 punten Renault-dealer Hans Jongerius – die met 75 punten knap op de tweede plek eindigde – achter zich te houden. Door een zeer goede overall performance en een maximale score op drie beoordelingscriteria, heeft Hans Jongerius een sprong gemaakt van plek 5 in 2015 naar plek 2 in de verkiezing van 2016.

Renault-dealers Segerink & Wolbers en Oving eindigden op een gedeelde derde plek. Hiermee staat Segerink & Wolbers voor het derde achtereenvolgende jaar in de top-3. Oving heeft in het verleden de Global Quality Award gewonnen en staat nu ook op het Dealer of the Year-podium. AutoKievit eindigde nipt achter Segerink & Wolbers en Oving op de vijfde plek en is daarmee de grootste stijger van 2016.

Note voor de redactie:
Fotobijschrift (v.l.n.r.): De heren Gerry Okkema en Wybe Kooistra, directie ABD Renault, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2016-verkiezing, ontvangen de eerste prijs uit handen van de heer Diederik Mol, Country Operations Director Netherlands en de heer Jean-Paul Renaux, General Manager Benelux.

Contact Renault Public Relations

Telefoon:  +31 (0) 20 354 94 18
E-mail:  pr@renault.nl
Internationale perssite

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden
Meer nieuws