Renault Nieuws & Media Center

Delen via

Een MPV met nog meer plaats(en): De Renault Grand Kangoo

Personenauto's
  • Vanaf juni komt Renault met een nieuw model Kangoo, de Grand Kangoo, leverbaar in een 5- en een 7-zits versie.
  • In de 7-zits versie heeft de Grand Kangoo 2 losse, verwijderbare stoelen op de derde zitrij. De twee extra passagiers die daar kunnen zitten, beschikken over uitzonderlijk veel knie- en elleboogruimte en comfort.
  • In de versie met 5 zitplaatsen heeft de auto een bagageruimte-inhoud van 930 dm3. Deze kan verder vergroot worden tot maar liefst 3.400 dm3 achter de eerste stoelenrij. Wie nog meer ruimte nodig heeft kan kiezen voor de optie ‘opklapbare passagierstoel’ (pakket “modulariteit”).
  • Na het succes van de Maxi-versies bij de bedrijfswagens, opent Renault wederom de aanval op een nieuwe markt met deze personenversie. Met de Grand Kangoo richt het merk zich op families, de overheid en zakelijke klanten die een multifunctionele auto willen die onder meer zeer modulair is. Want met de verschillende configuratie-mogelijkheden kan deze auto precies worden afgestemd op het aantal te vervoeren personen en de hoeveelheid mee te nemen goederen.
  • Begin juni wordt de prijs van Grand Kangoo in Nederland bekend en de auto kan vanaf dat moment ook worden besteld.

Sinds de lancering van de Kangoo familie in 1997 is dit gamma verder ontwikkeld, zodat altijd kon worden voldaan aan de behoeften van zowel particulieren als zakelijke klanten. Na de langverwachte elektrische Kangoo Z.E. in het bedrijfswagengamma, laat de MPV alweer van zich spreken met deze 5- of 7-zits versie. Met de Grand Kangoo wordt gezinnen en zakelijke klanten nog meer extra ruimte geboden, zowel voor passagiers als voor goederen

Een MPV met 7 echte zitplaatsen
De Grand Kangoo is een nieuwe Renault waarmee tot 7 personen comfortabel kunnen worden vervoerd. Bij de ontwikkeling van dit model is aan drie aspecten bijzondere aandacht besteed:

COMFORT EN RUIMTE
De Grand Kangoo is een auto met 7 echte zitplaatsen. Op de derde zitrij staan twee losse stoelen van hetzelfde model als die van de tweede zitrij in een Scénic. Ze zijn ergonomisch en perfect afstelbaar zodat ze maximaal comfort bieden, ook tijdens langere ritten. Ze zijn op rails gemonteerd en kunnen dus naar voren en naar achteren worden geschoven afhankelijk van de lichaamsbouw van de passagiers. De knieruimte is maar liefst 145 mm, en dat is ‘best in class’. De passagiers van de derde zitrij hebben beide aan de zijkanten opbergruimte tot hun beschikking en kunnen ook de muziek goed horen via hun eigen luidsprekers.

Contact Renault Public Relations

Telefoon:  +31 (0) 20 354 94 18
E-mail:  pr@renault.nl
Internationale perssite

Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen? Meld u direct aan!
Aanmelden
Meer nieuws